Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INGYENES szállítás 15.000 Ft vásárlás felett!

Step by Step Chrom és Sellő por

ShopRenter - 2019. 11. 11. 11:00:50
Step by Step Chrom és Sellő por
A köröm díszítéséhez tanácsra van szükséged? Esetleg a videók után szeretnéd látni a részletes leírását is a díszítésnek? Ha profi munkát akarsz kiadni a kezed közül olvasd el a két legkedveltebb por felvitelét lépésről lépésre!
 • Chrom por

  1. A köröm előkészítése.
  2. Szín felkenése, UV vagy UV/LED lámpa használata.
  3. EXTREME TOP GEL felkenése. UV vagy UV/LED lámpa használata. Fontos: ragacsos rétegre köttessük ( ne köttessük végig! )
  4. A chrome port szórjuk a ragacsos felületre, majd EXTREME NAILS applikátor ecsettel vagy ombre szivacs segítségével óvatosan nyomjuka feületre, és polírozzuk bele a chrome port.
  5. A tükörfelület elérése után EXTREME TOP GEL-lel zárjuk, amit UVvagy UV/LED lámpa alatt szárazra köttetünk. TIPP: Ha a felület foltos, akkor nem megfelelő az előkészített felület. Ez javítható egy újabb réteg EXTREME TOP GEL és chrome por segítségével.

 • Sellő por

  1. A köröm előkészítése.
  2. Szín felkenése, UV vagy UV/LED lámpa használata. Fontos: ragacsos rétegre köttessük ( ne köttessük végig! )
  3. A sellőport szórjuk a ragacsos felületre, majd EXTREME NAILS applikátor ecsettel vagy ombre szivacs segítségével óvatosan nyomjuk a felületre, és polírozzuk a felületen.
  4. EXTREME TOP GEL felkenése. UV vagy UV/LED lámpa használata. Fontos: ragacsos rétegre köttessük ( ne köttessük végig! )
  5. A sellőport szórjuk a ragacsos felületre, majd EXTREME NAILS applikátor ecsettel vagy ombre szivacs segítségével óvatosan nyomjuk a felületre, és polírozzuk a felületen.
  6. A tükörfelület elérése után EXTREME TOP GEL-lel zárjuk, amit UV vagy UV/LED lámpa alatt szárazra köttetünk.