4 villámgyors trükk, ha lepattogzott a lakk a körmödről

  • Kategória: Extreme Nails Blog
  • Megjelent: 5382 alkalommal

Így lehet újra hibátlan!

Nem kell újrafestened a körmöd, ha megsérült a körömlakk!

A lepattogzó körömlakk nem túl szép, de az embernek olykor sem kedve, sem ideje nincs arra, hogy letörölje az egészet, és teljesen elölről kezdje a lakkozást.

Szerencsére vannak olyan módszerek, amelyekkel kitolható a manikűr élettartama, és jóval kevesebb időt és energiát igényelnek, mintha teljes egészében újralakkoznád a körmeidet.

Foltozz!

Ha nagyon gyors megoldásra van szükséged, és a lakk épphogy elkezdett feljönni, fogj egy körömreszelőt, óvatosan reszeld meg a lepattogott lakkozás szélét, és nagyon precízen fesd ki az eredeti körömlakkal a köröm meztelenül maradt részét.

Ha húzol rá egy vékony réteg gyorsan száradó, átlátszó fedőlakkot, kevésbé látszik majd a turpisság. Ez általában csak ideig-óráig nyújt segítséget, és nem mindig sikerül tökéletesre, de tűzoltásnak nagyon is megfelel.

Csillogj!

Még szerencse, hogy divatosak a csillogó körmök, hiszen így sokkal kényelmesebbé és tartósabbá tehető a lakkozás. Érdemes beszerezned egy átlátszó, de csillámos fedőlakkot, mert ezzel nem csak a régi körömlakkot mentheted meg, de elfedheted az olyan lakkozási hibákat, mint a buborékosodás vagy a nem egyenletes, csíkos végeredmény.

Matrica

Mivel általában a köröm széléről és sarkáról kezd el lepattogni a körömlakk, jó megoldás lehet, ha a problémás területre körömmatricát ragasztasz. Választhatsz előre gyártott ragacsokat is, de te magad is előállíthatsz apró díszeket, ha fogod a ragasztószalagot, átlakkozod valamilyen színnel, majd száradás után ollóval kivágsz belőle valamilyen mintát, és felragasztod a körmödre. A tartós eredményért a művelet végén használj színtelen fedőlakkot!

Francia manikűr újratöltve

Ha a köröm tetején vagy alul, a körömágynál jön fel a lakk, elő egy harmonizáló színnel, ami elfedi az eredeti árnyalatot, és fess a körmeidre francia manikűrt! Már nemcsak a klasszikus rózsaszín-fehér kombináció a divat, ezért bármilyen színekkel elkészítheted, amik passzolnak egymáshoz.

Forrás: femina.hu

Utoljára frissítve:csütörtök, 24 szeptember 2015 08:14
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belépés

regisztráljon